Over Loets

Loets is in 2018 opgericht door Laura van Rossum. Enerzijds om een droom te vervullen om voor mijzelf te beginnen anderzijds omdat ik altijd wel iets op of aan te merken had over sportkleding welke ik ging aanschaffen. Denk hierbij aan de pasvorm, materiaal en/of prijzen.

Hierdoor ben ik op onderzoek uitgegaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het gehele proces ben ik doorlopen, van het vinden van juiste leveranciers, ontwerpen van kleding, uitzoeken van materiaal en heb ik uiteindelijk de sprong gewaagd om een eigen sportmerk op te zetten. Ik ben begonnen met enkele leggings en heb in de loop van de tijd het assortiment steeds verder uitgebreid. Wat naar mijn mening alleen nog maar groter kan!

Wat Loets vooral belangrijk vind?

  • Je rondingen groot of klein perfect geaccentueerd worden;
  • Alle leggings Squatproof zijn zodat je onbezorgd je oefeningen kan doen;
  • Dat de leggings goed blijven zitten tijdens het uitvoeren van je workout. Of het nu krachttraining, crossfit, dansen, yoga of welke sport dan ook is. Daarom hebben de leggings een hoge taille zodat ze extra stevigheid bieden en niet naar beneden zullen afzakken;
  • De kosten zo laag mogelijk blijven. Wat betekent dat social media, fotografie en website in eigen hand is;
  • We elkaar helpen om onze beste versie van onszelf te zijn;

Loets waardeert het als je meedenkt aan het assortiment. Indien er iets nieuws op de planning staat zal via social media kanalen gevraagd worden naar jouw mening op een nieuw item en zal deze wel of niet doorgevoerd worden. Zo zorgen we ervoor dat het een beetje van ons allemaal is.